Fresh Fitness ny eier av Bare Trening på Østlandet

Fresh Fitness ny eier av Bare Trening på østlandet 

Vi vil med dette informere om at Bare Trening Ås, Kalbakken, Romsås, Haugerud, Sinsen og Lier er solgt til Fresh Fitness. Fresh Fitness kjøper sentrene for å styrke sin posisjon i Oslo-området og vil i løpet av 2020 omprofilere alle Bare Trening sentre på Østlandet til Fresh Fitness før jul. Oppkjøpet påvirker IKKE sentrene på Sørlandet.  

Dersom du er medlem på ett av sentrene nevnt over vil du inntil videre kunne fortsette å trene akkurat som før, med den prisen du har. Sammenslåingen med Fresh Fitness vil skje i løpet i januar 2021. Da vil medlemmer med tilgang til alle sentre også få tilgang til å trene på alle Fresh Fitness sine sentre.   

Når sammenslåingen er gjennomført og medlemssystemene er overført, får du nærmere informasjon om ditt medlemskap. Vi kommer til å holde deg oppdatert! 

Fresh Fitness har store ambisjoner for sine treningssentre, og vil sørge for å fortsette å levere topp treningskvalitet til en lav pris. Vi håper at du ser positivt på dette! 

Har du ytterligere spørsmål om dette, ta kontakt med Fresh Fitness på Facebook, eller via Fresh Fitness sin kundeservice (https://www.freshfitness.no/om-oss/kontakt-oss/).  

Med denne hyggelige nyheten ønsker vi deg en god avslutning på et annerledes år og god trening videre!

Mvh, Bare Trening