Kvalitet og tilgjengelighet
til en lav pris
  • Om bare trening
  • Franchise
Om bare trening
Vi skal gjøre trening tilgjengelig for alle ved å tilby lave priser og gode beliggenheter!

Vi legger vekt på kvalitet og kompetanse. Selv om Bare Trening holder lave priser er vi opptatt av at du som kunde skal oppleve minst like god kvalitet som på et dyrere senter.

Det vil være en vert tilstede på senteret på fastsatte tider. Utover dette er senteret selvbetjent. Du kan gjøre alt du trenger på en kiosk på senteret utenom betjent tid, bli medlem, kjøpe nytt kort og betale utestående osv. Dette er en fleksibel og kostnadsbesparende løsning som kommer oss alle til gode. Du som medlem betaler mindre, og vi kan bruke mer penger på å holde sentrene fine og delikate, og sørge for at utstyret til enhver tid er av super kvalitet og i god stand.

Velkommen til oss!

Franchise

Grunnleggerne av Bare Trening har lang fartstid fra bransjen. De har tidligere eiet og drevet store fulltilbuds treningssentre i Oslo, i tillegg til konsulent-virksomhet hvor de har hjulpet andre i bransjen med både etablering og drift av sentre.

Som Franchisetager hos Bare Trening får du tilgang til meget rimelig treningsutstyr av høy kvalitet, ferdig markedsføringsmateriell samt et unikt datasystem som ivaretar alt fra innmelding, betaling, treningsveiledning og overvåking. Vårt Franchisekonsept har en helhetlig og klar strategi.Vi tenker langsiktig for å kunne sikre en stabil vekst og sunne økonomiske resultater.

Vi gir deg verktøyene i hånden for at du skal lykkes!

Ta kontaktarrow