Snu telefonen tilbake i portrett-modus for å se menyen

INFORMASJON

SMITTEVERN

Bare Trening tar smittevern på alvor og vi har flere tiltak for å unngå spredning av covid-19 viruset. Det er viktig at det etterleves av deg som medlem for at vi skal kunne holde åpent.

  • Hold avstand. Vi ber alle om å hold minst 2 meter avstand der det er mulig og minimum 1 meter hvis ikke
  • Ditt adgangskort kan kun benyttes av deg som medlem (adgangskontroll)
  • Sprit hendene idet du kommer og går
  • Vask utstyr etter bruk
  • Rydd opp etter deg
  • Hold deg hjemme hvis du er syk eller har symptomer

Mer informasjon om råd og regler knyttet til covid-19 finner du på Helsenorge.no

Det vil ikke bli gitt advarsel på brudd av disse reglene. Ditt medlemskap vil automatisk bli stoppet ved brudd på reglene.

Unngå å dra på trening når senteret er fullt. Sjekk trafikk på ditt senter i "Bare Trening" appen og prøv å komme på tider hvor det ikke er så mange folk. Vi har begrensning på hvor mange som kan være inne på senteret samtidig. App Store / Google Play Store

Status på våre sentre

Er ditt treningssenter stengt som følge av høy smitte i området?

Dersom ditt lokale treningssenter er stengt grunnet covid-19, vil medlemskapet automatisk bli satt på pause. Det vil si at vi ikke trekker medlemsavgift før vi åpner opp igjen, og da med fratrekk for perioden vi har vært stengt.

Vi minner om at det i perioden hvor senteret ditt er stengt, ikke er tillat å trene på noen av våre sentre i andre kommuner.

Dersom du kan dokumentere et behov for rehabilitering/opptrening med henvisning/dokumentasjon fra lege/fysioterapeut er det fortsatt mulig å trene med personlig trener. Ta kontakt med din personlige trener for mer informasjon.

Finn ditt senter